Turn jakter årets tredje seier  Turn jakter årets tredje seier
Publisert: 29.04.2018
Eidsvold Turn står med full pott etter to serierunder og kan nærme seg Valdres på tabelltoppen med nye poeng i hjemmekampen mot Strømsgodset 2 på Myhrer mandag kveld.
 
Turn står med seks poeng i 3. divisjon avdeling 2 etter å ha slått Selbak og Kråkerøy i de to første rundene. Etter to møter med lag fra Østfold er det mandag klart for besøk fra Buskerud når Strømsgodset 2 kommer på besøk til Myhrer. Valdres har imponert med tre strake seirer og leder avdelingen foran Lørenskog med sine sju poeng mens Turn er nummer tre. Med poeng mandag er det mulig å klatre både til andre- og førsteplass. 
 
Stemningen i Turn-troppen er naturlig nok god etter overtidsseieren på Fredrikstad stadion sist. Der kom Markus Furseth inn til pause og fikk dermed sin debut for Turn etter overgangen fra Ull/Kisa i vinter. Det betyr også økt konkurranse om plassene foran møtet med Godset 2. Gjestene fra Drammen hadde sterke navn som Herman Stengel, Kristoffer Tokstad, Amahl Pellegrino og Mustafa Abdellaoue på benken mot RBK søndag kveld, og flere av disse kan bli å se på Myhrer.
 
Strømsgodset 2 åpnet sesongen med tap i LSK-hallen før de sist mandag gikk fra å lede 3-1 til å tape 3-4 mot Lørenskog. Turn og Godset 2 møttes sist i 2010. Matchen på Myhrer endte med 4-2-seier til Turn etter at det sto 2-2 halvveis. Ciise Aden Abshir (2), David Jansen og Jon Erik Økland, som fortsatt er sentral åtte år senere, scoret målene. Returen på Marienlyst ble en liten katastrofe for Turns del der hjemmelaget vant hele 8-2. 
 
 
 
Google Translate
select