Turn låner ung keeper fra Grei!  Turn låner ung keeper fra Grei!
Publisert: 11.02.2019
En utfordrende keepersituasjon har ført til at Eidsvold Turn så seg nødt til å utvide målvaktsteamet. Nå er det klart at 21 år gamle Martin Østland hentes inn på lån fra Grei!
 
Martin Østland er Eidsvold Turns siste nykommer. 21-åringen fra Kragerø i Telemark kommer nå på lån fra 3. divisjonsklubben Grei der han forrige sesong tok store steg som førstekeeper i en tøff avdeling der Oslo-klubben overrasket. Østland holdt nullen i treningskampen mot Brumunddal lørdag og har trent med Turn en periode i vinter. Han har en fortid i klubbene Helle, Odd, Skiens Grane, Skotfoss, Grorud og sist Grei som nå leier Østland ut til Turn.
 
Grunnen til at Turn nå så seg nødt til å hente inn en ny keeper er skadeutfordringer på fjorårets målvakter. Peter Rusina pådro seg en skade i siste seriekamp i fjor som viste seg å være mer alvorlig enn først antatt. Tidlige undersøkelser tydet på at hele 2019-sesongen kunne ryke, men nye tester viser at slovaken kan være tilbake langt tidligere og muligens også rekke seriestart. Hågen Einang sliter også med en skade for tiden og har i tillegg også en utfordrende jobbsituasjon.  
 
Problematikken ble synlig så sent som lørdag da Eidsvold Turn sto uten friske seniorkeepere klare til treningskampen mot Brumunddal. Det er derfor gledelig å ha Lillestrøm-bosatte Martin Østland på plass for å sikre et godt keeperteam både i trening og på kamp! I tillegg legger Turn til rette for videre utvikling av unge Mehmet Rrahmani som hospiterer fast med A-laget flere økter i uka gjennom sesongen. 
 
 
Martin Østland og trener Joakim Dragsten etter lørdagens 0-0-kamp mot Brumunddal 
 
Google Translate
select