Turn med rekordreise og Russland-tur!  Turn med rekordreise og Russland-tur!
Publisert: 23.10.2018
Eidsvold Turn avslutter sesongen med årets lengste bortetur i helgen. Aldri før har eidsvollingene spilt kamp lenger øst i landet, og deler av troppen får også med seg et Russland-besøk!
 
Bortekamp mot Bjørnevatn i Finnmark betyr tre (!) dager på tur for Eidsvold Turn-troppen. Allerede fredag formiddag flyr deler av troppen med støtteapparat til Kirkenes før resten av spillerne kommer etter senere samme dag. De først ankomne har ordnet med visum og planlegger å bruke dagen på et Russland-besøk. Bjørnevatns hjemmebane Bjørneparken ligger faktisk kun seks kilometer fra grensa til Russland.
 
Turn har tidligere møtt både Alta og Hammerfest i Finnmark, men aldri spilt fotballkamp lenger øst enn i 9910 Bjørnevatn. Avstanden fra Myhrer er faktisk på smått utrolige 2347,9 kilometer! Det er spådd snø både fredag kveld og lørdag formiddag i Finnmark, men avspark for alle kampene i siste serierunde er lørdag klokka 12. Turn kommer seg ikke sørover samme dag og ankommer Gardermoen igjen først søndag.
 
Nyopprykkede Bjørnevatn spiller sin foreløpig siste kamp på dette nivået lørdag og ønsker å avslutte med stil. Turn derimot kjemper fortsatt om opprykk ett poeng bak Kvik Halden og må vinne i nord. Dessverre har Vestfossen varslet redusert mannskap mot Kvik lørdag da de ønsker å bruke flere av A-spillerne i en rekruttkamp i 5. divisjon senere samme dag, men det viktigste for eidsvollingene blir å gjøre jobben selv i Bjørneparken!
 
 
Jonatan Teigland og Turn vant vårkampen mot Bjørnevatn 4-0 
Google Translate
select