Turn ned fra tabelltoppen  Turn ned fra tabelltoppen
Publisert: 30.09.2018
Eidsvold Turn var det beste laget og ledet til pause på Strandajordet i Buskeurd, men fikk trøbbel i motvinden mot et fysisk hjemmelag og måtte tåle sesongens andre nederlag.
 
Turn åpnet best på en dårlig gressbane i Buskerud og kunne tatt ledelsen allerede etter tre minutter. Magnus Tvedte ble tatt ned av keeper, men holdt seg på bena og avsluttet, men hjemmelaget reddet på streken. Turn var klart best i medvinden og tok ledelsen midtveis i første omgang da Oliver Stenseth briljerte på kanten og la ut til Jonatan Teigland som ikke kunne unngå å score fra kort hold.
 
Turn burde ledet mer halvveis og skapte tre store sjanser rett etter pause. Stenseth skjøt rett på keeper på volley fra god posisjon, keeper reddet Teiglands nikk fra kort hold og samme mann nikket like utenfor. Mot spillets gang utliknet Vestfossen da en ball datt ned i bena på Martin Torgersen inne i boksen. I den sterke medvinden trykket Vestfossen på og tok ledelsen på en heading fra Hichem Bakkaoui.

Den siste timen forsøkte Turn å presse på for utlikning, men Vestfossen forsvarte seg heroisk. Det manglet likevel ikke på sjansene, og seks minutter før slutt trodde Tvedte han hadde utliknet, men Vestfossen reddet på streken. Det samme skjedde på overtid og da Runar Heggestad ikke fikk straffe da han ble lagt i bakken foran mål endte det med 2-1-seier til hjemmelaget.

Vestfossen - Eidsvold Turn  2-1 (0-1)
Strandajordet gress
 
0-1 21 min.: Jonatan Teigland (Oliver Stenseth)
1-1 55 min.: Martin Torgersen
2-1 61 min.: Hichem Bekkaoui
 
Gult kort: Kim Berntzen, Preben Røren, Vestfossen. Kristoffer Trandum Nordlie, Eidsvold Turn
Dommer: Ole Jonny Ulleberg, IL Skrim
Tilskuere: 60 
 
 
Eidsvold Turns lag:
Hågen Einang
Markus Furseth
Runar Heggestad
André Trandum Nordlie
Kristoffer Trandum Nordlie
Oliver Stenseth
Jon Eik Økland
Lars Jørgen Mork
Robin Hofer Dahl
Magnus Tvedte
Jonatan Teigland (Pior Gawecki i 20 min.) 
 

Google Translate
select