Turn åpnet med målfest!  Turn åpnet med målfest!
Publisert: 15.04.2018
Eidsvold Turn åpnet 2018-sesongen med målfest hjemme mot Selbak. Turn vant til slutt 5-1 og hadde full kontroll på gjestene fra Østfold. Nå venter en viktig uke med cup og seriekamp.
 
Det ble en noe nervøs start på årets første kamp der mange ville mye, men Turn var totalt overlegne og burde avgjort mot nyopprykkende Selbak allerede etter et kvarter. Jonatan Teigland rakk å skyte utenfor alene med keeper før Thierry Dabove skaffet en straffe han selv scoret på. Da viste matchuret fire minutter. Teigland traff innsiden av stolpen etter et drøyt kvarter før han serverte Robin Hofer Dahl som på merkelig vis skjøt utenfor.
 
Stian Teksum og Teigland ble stoppet på nok en dobbeltsjanse før det som så ofte skjer skjedde. Et lag misser en rekke sjanser og motstanderen scorer på sin første. Selbak ble tildelt straffe etter corner og scoret sikkert. Turn hevet seg raskt og Hofer Dahl revansjerte seg da han nikket inn en corner. Til pause burde Turn ledet 3-0 eller 4-0, men det kunne samtidig stått 2-2 da Selbak nikket et innlegg i stolpen.
 
Etter pause var det total enveiskjøring på Eidsvoll. Vikarkeeper Christian Aarbogh Bjerke var totalt arbeidsledig og fikk se Dabove gjøre som før pause - skaffe et straffespark han selv scoret på. Hofer Dahl dro seg inn i boksen og satte inn 4-1 før samme mann styrte Robin Edvardsens innlegg i nettet. Hat trick i debuten! Turn kunne vunnet mye mer, men 5-1 i serieåpningen er pent. Nå venter Kjelsås hjemme i cupen onsdag og Kråkerøy i en tøff bortekamp lørdag. 
 
– Dette er en herlig kompisgjeng. Det tok ikke lang tid å komme inn her, og jeg har blitt tatt veldig godt imot. Jeg bor i Oslo, så vi er en god gjeng som tar toget inn hver dag, men den togturen går så fort når det er så mange hyggelige karer, sier hat trick-helten til Eidsvoll Ullensaker Blad.
 
 
Thierry Dabove gratuleres av Jonatan Teigland og Jon Erik Økland
 
 
Robin Hofer Dahl debuterte for Turn med tre scoringer! 

Eidsvold Turn - Selbak 5-1 (2-1)
Myhrer
 
1-0 4 min.: Thierry Dabove (str.)
1-1 26 min.: Jonas Alexander Olsen
2-1 31 min.: Robin Hofer Dahl (Kristoffer Trandum Nordlie)
3-1 54 min.: Thierry Dabove (str.)
4-1 63 min.: Robin Hofer Dahl (Jon Erik Økland)
5-1 64 min.: Robin Hofer Dahl (Robin Edvardsen) 
 
Gult kort: Amund Johannessen Moe, Selbak
Dommer: Magnus Muri Nygren, Strømmen IF
Tilskuere: 143 
 
Eidsvold Turns lag:
Christian Aarbogh Bjerke
Robin Edvardsen
Runar Heggestad
André Trandum Nordlie
Johan Kolbjørnsrud
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie (Markus Stensby i 23 min.)
Thierry Dabove (Sondre Rustad Rudi i 23 min.)
Jonatan Teigland
Stian Teksum (Lars Andresen i 6 min.)
Robin Hofer Dahl (Joakim Madsen i 12 min.)

Google Translate
select