Tvedte fra Turn til 1. divisjon  Tvedte fra Turn til 1. divisjon
Publisert: 06.02.2019
Han ble ikke lenge på Myhrer, men også for Magnus Tvedte ble Eidsvold Turn et springbrett oppover i divisjonene. Hardhausen fortsetter nå karrieren hos Strømmen i 1. divisjon.
 
Det er nå klart at Magnus Tvedte ikke blir Eidsvold Turn-spiller i 2019. Han har fått et tilbud av 1. divisjonsklubben Strømmen og har bestemt seg for å gripe sjansen til å ta steget opp fra 3. divisjon til toppfotballen. På nivå to i Norge kommende sesong vil han blant annet møte Thierry Dabove som i fjor sommer dro fra suksess i Eidsvold Turn til opprykkslaget Raufoss på Toten.
 
Tvedte spilte for Skjetten, Grorud, Galterud og Vind før han endte i Gjøvik-Lyn. Da han i fjor sommer flyttet tilbake til Romerike og fikk jobb på Jessheim var han lenge aktuell for nettopp Strømmen, og trente også en periode med grå og røde, men endte i Eidsvold Turn. Etter 11 kamper og 3 mål ble Tvedte igjen Strømmen-aktuell, og den anvendelige spilleren har brukt de siste månedene på å vise seg fram på Strømmen stadion.
 
Eidsvold Turn takker en god fotballspiller og ikke minst en veldig fin gutt for innsatsen for denne gang og ønsker lykke til videre i Strømmen-drakta!
 
 
Magnus Tvedte jubler her for scoring i hjemmekampen mot Skedsmo i fjor høst 
Foto: Espen Bråthen, Lokalfotballen 
 
Google Translate
select