Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-årslaget klare for Kattegat Cup!  14-årslaget klare for Kattegat Cup!
Publisert: 05.07.2023
Eidsvold Turns G14-lag bestående av spillere født i 2009 og 2010 vant sin avdeling denne våren og gleder seg nå til cupsommer og deltagelse i danske Kattegat Cup!
 
Eidsvold Turns G14-tropp er sammensatt av gutter født i 2009 og 2010. De startet 2023-sesongen med fellestreninger i februar og teller nå 23 spillere. Dette er en veldig stabil gruppe med meget høyt treningsfremmøte der fokuset har vært rettet mot teknikk, blikk og hurtighet. Miljøet i dette laget er meget bra og toleransen for hverandre er høy. Laget spiller elleverfotball for første gang denne sesongen og testet seg i vinter mot Holter, Borgen, Gjelleråsen og EIF.
 
Turn-gutta vant samtlige treningskamper og startet sesongen borte mot Ull/Kisa 3 der laget fikk en kalddusj med å ligge under 3-0 etter ni minutter. Turn-gjengen reiste seg raskt, vant 4-3 og viste der hvilken innsats og vilje det ligger i laget. Til tross for et surt tap mot Dal ble G14-laget vinnere av 3. divisjon i vår med åtte seirer på ti kamper. Til høsten venter sluttspill mot de seks beste lagene fra den andre 3. divisjonsavdelingen.
 
Men! Før den tid reiser G14-laget til Kattegat Cup i Danmark fulle av positive opplevelser fra vårsesongen her hjemme og håper på mye bra fotball og nye bekjentskaper i Grenaa fra 27. til 29. juli! 
 
 
 
 

 
 
Google Translate
select
Årshjul