Ungene tilbake på idretts-SFO!   Ungene tilbake på idretts-SFO!
Publisert: 28.04.2020
I anledning at de minste elevene nå kan begynne på skolen igjen, startet Turn mandag opp igjen idretts-SFO-tilbudet på Myhrer til stor glede for både store og små!
 
Både idretts-SFO og klubbhuset på Myhrer har vært stengt siden 13. mars grunnet koronapandemien. Siden de yngste elevene fra 1. til 4. trinn denne uka fikk vende tilbake til skolebenken, åpnet også Eidsvold Turns skolefritidsordningen igjen. Gjensynsgleden var lett å se både blant store og små, og det er tydelig at ungene satte stor pris på igjen å være samlet for lek og aktivitet i kjente omgivelser.
 
NFF åpnet forrige uke for at Telenor Xtra kunne starte opp igjen. De utarbeidet samtidig et sett regler du kan lese mer om her, og som Eidsvold Turns SFO-ansatte selvsagt følger nøye. Mindre grupper, avstand, god håndhygiene, hyppig vask av utstyr og overflater og økt bruk av utetid og større lokaler er noen av nøkkelpunktene nå og i tiden framover.

- Den siste tiden har vært, og er fortsatt, veldig krevende for alle i fotballen. Vi er derfor glade for at klubbene nå får mulighet til å starte opp Telenor Xtra igjen. Så er det helt avgjørende at retningslinjene følges, så god beredskap til smittevern er på plass, slik at barna, ansatte og foreldre kan være sikre på at det er helt trygt, sier Bo Folke Gustavson i NFF til fotball.no.

 
 
Google Translate
select