Vålerenga til Myhrer i cupens 2. runde!  Vålerenga til Myhrer i cupens 2. runde!
Publisert: 06.05.2019
Det blir storfint besøk på Myhrer i cupens 2. runde 22. mai når Vålerenga kommer på besøk for å møte Eidsvold Turn! Det blir ikke minst spesielt for VIFs Turn-gutt Aron Dønnum.
 
NFF offentliggjorde mandag oppsettet for 2. runde i cupen. Det viste at Eidsvold Turn onsdag 22. mai skal møte Vålerenga på Myhrer! Oslo-laget var sist på besøk på Eidsvoll i 2002 og vant da 5-0 foran over 2000 tilskuere. Kommer det flere nå? Alt ligger til rette for en ellevill fotballfest man sjelden får oppleve på Myhrer denne kvelden. Klubben kommer tilbake med endelig tidspunkt for avspark så fort dette er avklart.
 
Det vil også komme informasjon om billettsalg og flere andre praktiske detaljer i nær framtid. Cupkampen vil bli et stort arrangement der mange av klubbens medlemmer må regne med å bidra. En ekstra spesiell twist ved kampen er at Aron Dønnum, som forlot Turn til fordel for VIF foran 2013-sesongen, nå kommer tilbake til Myhrer sammen med de andre Vålerenga-profilene. Mer info om arrangementet følger de nærmeste dagene!  
 
 
Slik så det ut da LSK besøkte Myhrer i cupens 2. runde i 2015 
 
Google Translate
select