Viktig toppkamp mot Korsvoll  Viktig toppkamp mot Korsvoll
Publisert: 08.09.2017
Nummer to og fire på tabellen møtes når Korsvoll lørdag tar turen til Eidsvoll. Det rutinerte mannskapet fra Oslo har overrasket positivt denne sesongen og er aldri lett å møte.
 
Det er en skikkelig test som venter også denne helgen for Eidsvold Turn-leiren. Korsvoll var ikke tippet som et av lagene som ville kjempe om opprykk denne sesongen, men etter en strålende start på sesongen henger den rutinerte gjengen fortsatt bra med selv om avstanden til Lyn nå er ni poeng. Lyn topper med 48 poeng, Turn har 43, Stabæk 2 42 etter tapet på Gjøvik mandag og Korsvoll 39.
 
Med kun sju seriekamper igjen sier det seg selv at dette blir en viktig helg. Turn står med 14 kamper uten tap og sju strake seirer etter den sterke 1-0-seieren over Frigg på Tørteberg sist. Alt snudde i vår etter en treg start da nettopp Korsvoll ble slått 3-0 i Oslo. Lagene møttes også i 2007 da Turn vant 2-1 på Myhrer og kampen i hovedstaden endte 3-3. Til lørdagens kamp er Stian Teksum tilbake fra karantene mens Johan Kolbjørnsrud denne gang må sone for tre gule kort.
 
Korsvoll har faktisk vært bedre borte enn hjemme denne sesongen og har kun ett tap utenfor kunstgresset på Oslos vestkant. Kun seks baklengsmål beviser også at dette er et lag som er svært vanskelig å bryte ned. Det ene bortetapet kom for to uker siden på Tynsets gressbane, men Korsvoll reiste seg raskt og fikk godfølelsen tilbake da de avgjorde hjemmemøtet med Raufoss 2 på overtid søndag. 
 
Google Translate
select