Google Translate
select
Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De minste starter igjen 21. august!   De minste starter igjen 21. august!
Publisert: 17.08.2023
21. august starter de yngste opp igjen på Myhrer etter sommerpausen når Lek med ball er tilbake! De 4, 5, 6 og 7 år gamle jentene og gutta samles til trening hver mandag framover.
  
Lek med ball er tilbake mandag 21. august klokka 17:30 på Myhrer! Tilbudet inngår i Fotball for alle-prosjektet som ble startet opp for tre år siden og som har bidratt til stor aktivitetsøkning i klubben. Lek med ball koster også derfor kun 400 kroner pluss 100 kroner i medlemsavgift. Betaling ved påmelding. Påmelding og mer info for Lek med ball funner du her eller direkte i Spond.
 
I tillegg til lek med ball for de aller minste, starter også 6- og 7-åringene opp med trening mandag 21. august på Myhrer. I «Fotball for alle»-prosjektet er treningsavgiften kuttet ned til en deltageravgift på kun 400 kroner for gutter og jenter mellom 4 og 10 år i Eidsvold Turn. Hele grunnideen bak «Fotball for alle» går ut på at det skal bli enda billigere for de yngste å spille fotball selv om Turn lenge hadde ligget lavt i prisnivå sammenlignet med andre klubber med tilsvarende aktivitetstilbud og anlegg. 
 
Vi håper mandag møter opp mandag 21. august og ønsker alle små en fin fotballhøst på Myhrer! 

 
 
 
 
Årshjul