Google Translate
select
Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppstart Lek med ball våren 2023  Oppstart Lek med ball våren 2023
Publisert: 24.04.2023
Våren betyr comeback på Myhrer for Eidsvold Turns aller yngste spillere! De 4 og 5 år gamle jentene og gutta samles nå til trening hver mandag.
  
Lek med ball er tilbake! De 4 og 5 år gamle jentene og gutta starter opp igjen mandag 8 mai kl 17.00 på Myhrer-gresset. Tilbudet inngår i Fotball for alle-prosjektet som ble startet opp for tre år siden og har bidratt til stor aktivitetsøkning i klubben. Lek med ball koster også derfor kun 400 kroner pluss 100 kroner i medlemsavgift. 
Betaling ved påmelding. Påmelding og mer info for Lek med ball her!
 
Lek med ball er en del av det populære «Fotball for alle»-prosjektet som allerede i oppstartsåret økte antall aktive i de yngste årsklassene med hele 62 prosent! Her er treningsavgiften kuttet ned til en deltageravgift på kun 400 kroner for gutter og jenter mellom 4 og 10 år i Eidsvold Turn. Hele grunnideen bak «Fotball for alle» går ut på at det skal bli enda billigere for de yngste å spille fotball selv om Turn lenge hadde ligget lavt i prisnivå sammenlignet med andre klubber med tilsvarende aktivitetstilbud og anlegg. 
 
Årshjul