Google Translate
select
Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommerferie for de aller yngste!   Sommerferie for de aller yngste!
Publisert: 06.07.2023
Lek med ball tar en liten pause i sommer, men sensommeren betyr skolestart og ikke minst comeback på Myhrer for Eidsvold Turns aller yngste spillere om ikke lenge! 
 
Lek med ball/Fotball for alle har tatt sommerferie etter en fin vår på Myhrer. De 4, 5, 6 og 7 år gamle jentene og gutta starter opp igjen medio august mnd. Tilbudet til disse barna inngår i Fotball for alle-prosjektet som ble startet opp for to år siden og har bidratt til stor aktivitetsøkning i klubben. Ønsker du mer info om påmelding og hvordan komme i kontakt med oss, se her!
 
Som nevnt over er aktiviteten for de yngste en del av det populære «Fotball for alle»-prosjektet som allerede i oppstartsåret økte antall aktive i de yngste årsklassene med hele 62 prosent! Her er treningsavgiften kuttet ned til en deltageravgift på kun 400 kroner for gutter og jenter mellom 4 og 10 år i Eidsvold Turn. Hele grunnideen bak «Fotball for alle» går ut på at det skal bli enda billigere for de yngste å spille fotball selv om Turn lenge hadde ligget lavt i prisnivå sammenlignet med andre klubber med tilsvarende aktivitetstilbud og anlegg. 
 
 
 
Årshjul